078-3032863

info@sphw.nl

Alarm

Met dit abonnement kiest u voor opvolging door uw eigen contactpersonen. De alarmeringsapparatuur wordt naar u opgestuurd en u kunt dit zelf met behulp van een instructie installeren. 
U kunt er ook voor kiezen om de alarmeringsapparatuur te laten installeren door een monteur. Hier zijn extra kosten aan verbonden. 

Alarmknop

Met dit abonnement kiest u voor opvolging door uw eigen contactpersonen. De alarmeringsapparatuur wordt naar u opgestuurd en u kunt dit zelf met behulp van een instructie installeren. U kunt er ook voor kiezen om de alarmeringsapparatuur te laten installeren door een monteur. Hier zijn extra kosten aan verbonden. 

U regelt zelf met uw contactpersonen wie het alarm opvolgt. Bij dit abonnement is het nodig dat u minimaal drie contactpersonen opgeeft die in geval van nood kunnen worden gewaarschuwd. Zij moeten een sleutel van uw huis hebben en in de regel binnen dertig minuten bij u kunnen zijn.

Alle contactpersonen worden gelijktijdig gebeld, degene die als eerst opneemt krijgt u aan de lijn. Neemt er niemand op dan worden ze allemaal na 3 minuten nogmaals gebeld. Neemt er dan nog niemand op dan stopt de alarmering. 

Woont u samen?
Woont u samen en heeft u beiden behoefte aan alarmering? Dat is mogelijk. U ontvangt dan allebei een persoonlijke alarmeringszender waarmee alarm gemaakt kan worden, u betaald het tarief van een 2 persoonsabonnement bij een ZINhome. Indien u ieder kiest voor een apparaat met GPS of ieder een verschillend apparaat, betaald u ieder een 1 persoonsabonnement en dubbele aansluitkosten.

Soms kan het lastig zijn om in uw omgeving drie contactpersonen te vinden. In dat geval kunt u zich abonneren op onze professionele zorgopvolging met het SPHW Alarm Garant abonnement.

Tarieven
Voor het tarief van het Alarm abonnement klik hier.

Informatie
Informatie Alarm abonnement aan? Klik hier.

Aanvragen
Hoe vraag ik een Alarm Abonnement aan? Klik hier

Bereikbaarheid

  • telefonisch van maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur
  • per mail van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur

Op vrijdag, weekenden en feestdagen zijn we gesloten.

Contact

Bernhardstraat 25
3281 BC Numansdorp

078-3032863
info@sphw.nl