078-3032863

info@sphw.nl

Alarm Garant

Met dit abonnement kiest u voor professionele opvolging, 24 uur per dag.
SPHW levert en installeert de alarmeringsapparatuur en zorgt ervoor dat een alarm binnenkomt bij de meldkamer van de Zorgcentrale. Bij dit abonnement wordt een slim slot geïnstalleerd op uw voordeur zodat de zorgprofessional altijd bij u naar binnen kan. 

Alarmknop

Met dit abonnement heeft u 24 uur per dag professionele opvolging. 

Als u alarm maakt, komt dit binnen bij een professionele medewerker van de meldkamer. De medewerker van de meldkamer probeert er achter te komen wat er met u aan de hand is, en neemt wanneer dit nodig is contact op met professionele zorgverleners.

Overdag wordt de opvolging gedaan door het dichtsbijzijnde thuiszorgteam (7.00 - 23.00 uur) en in de nacht rijdt het SPHW team vanuit de Huisartsenpost in Klaaswaal naar u toe (23.00 - 7.00 uur). In beide gevallen zijn de zorgprofessionals binnen +/- 30 minuten bij u. 

Bij dit abonnement ontvangt u tevens een slim slot. Dit is een digitaal slot waarmee de zorgprofessionals eenvoudig toegang krijgen tot uw woning door middel van een beveiligde app op hun smartphones. Het slimme slot wordt altijd en alleen op de voordeur geplaatst. U ontvangt bij dit slimme slot 6 nieuwe sleutels.  

Woont u samen?
Woont u samen en heeft u beiden behoefte aan alarmering? Dat is mogelijk. U ontvangt dan allebei een persoonlijke alarmeringszender waarmee alarm gemaakt kan worden u betaald het tarief van een 2 persoonsabonnement bij een ZINhome. Indien u ieder kiest voor een apparaat met GPS of ieder een verschillend apparaat, betaald u ieder een 1 persoonsabonnement. 
Bij alarmering weet de meldkamer van de Zorgcentrale direct wie van u gealarmeerd heeft. 

Tarieven
Voor het tarief van het Alarm Garant abonnement? Klik hier.

Informatie 
Informatie Alarm Garant abonnement aan? Klik hier.

Aanvragen
Hoe vraag ik een Alarm Garant abonnement aan? Klik hier.

Bereikbaarheid

  • telefonisch van maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur
  • per mail van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur

Op vrijdag, weekenden en feestdagen zijn we gesloten.

Contact

Bernhardstraat 25
3281 BC Numansdorp

078-3032863
info@sphw.nl