078-3032863

info@sphw.nl

SPHW Garant

Met dit abonnement kiest u voor professionele opvolging, 24 uur per dag.
SPHW levert en installeert de alarmeringsapparatuur en zorgt ervoor dat een alarm binnenkomt bij de meldkamer van de Zorgcentrale. Bij dit abonnement wordt een slim slot geïnstalleerd op uw voordeur zodat de zorgprofessional altijd bij u naar binnen kan. 

Garant abonnement
Bij het Garant abonnement heeft u 24 uur per dag professionele opvolging. 

Als u alarm maakt, probeert de centralist van de meldkamer er achter te komen wat er met u aan de hand is, en neemt wanneer dit nodig is contact op met de professionele zorgverleners. 

Overdag wordt het opgevangen door het dichtsbijzijnde thuiszorgteam (7.00 - 23.00 uur) en in de nacht rijdt het SPHW team vanuit de Huisartsenpost in Klaaswaal naar u toe (23.00 - 7.00 uur). In beide gevallen zijn de zorgprofessionals binnen +/- 30 minuten bij u. 

Bij dit abonnement ontvangt u tevens een slim slot. Dit is een digitaal slot waarmee de zorgprofessionals eenvoudig toegang krijgen tot uw woning door middel van een beveiligde app op hun smartphones. Het slimme slot wordt altijd en alleen op de voordeur geplaatst. Aan de buitenkant van de woning is niet zichtbaar dat u een slim slot heeft, dat ziet u alleen aan de binnenkant. U ontvangt bij dit slimme slot 6 nieuwe sleutels.  

Woont u samen?
Woont u samen en heeft u beiden behoefte aan professionele alarmering? Dat is mogelijk. U ontvangt allebei een persoonlijke alarmeringszender waarmee alarm gemaakt kan worden. Bij alarmering weet de meldkamer van de Zorgcentrale direct wie van u gealarmeerd heeft. 

Tarieven
Voor het tarief van het Garant abonnement klikt u hier.

Aanvragen 
Hoe vraagt u een Garant abonnement aan? Klik hier.

Bereikbaarheid

  • telefonisch van maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur
  • per mail van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur

Op vrijdag, weekenden en feestdagen zijn we gesloten.

Contact

Bernhardstraat 25
3281 BC Numansdorp
078-3032863

078-3032863
info@sphw.nl