078-3032863

info@sphw.nl

SPHW Basis

Met dit abonnement kiest u voor opvolging door uw eigen mantelzorgers. SPHW levert en installeert de alarmeringsapparatuur en zorgt ervoor dat een alarm binnenkomt bij de alarmcentrale.

Met dit abonnement kiest u voor opvolging door uw eigen mantelzorgers. SPHW levert de alarmeringsapparatuur en zorgt ervoor dat een alarm binnenkomt bij de alarmcentrale. U regelt zelf met uw mantelzorgers wie het alarm opvolgt.
Bij dit abonnement is het nodig dat u minimaal drie contactpersonen opgeeft die in geval van nood kunnen worden gewaarschuwd. Zij moeten een sleutel van uw huis hebben en in de regel binnen dertig minuten bij u kunnen zijn.

Als het alarm gaat, zoekt de alarmcentrale eerst contact met de eerste contactpersoon. Is deze niet bereikbaar, dan wordt de tweede contactpersoon gebeld enzovoorts. Indien geen van uw contactpersonen reageert, schakelt de alarmcentrale 112 in.

Woont u samen?
Woont u samen en heeft u beiden behoefte aan alarmering? Dat is mogelijk. U ontvangt dan allebei een persoonlijke alarmeringszender waarmee alarm gemaakt kan worden. Bij alarmering weet de meldkamer van de Zorgcentrale direct wie van u gealarmeerd heeft. 

Soms kan het lastig zijn om in uw omgeving drie contactpersonen te vinden. In dat geval kunt u zich abonneren op onze professionele zorgopvolging met het SPHW Garant abonnement.

Tarieven
Voor het tarief van het Basis abonnement klikt u hier.

Aanvragen 
Hoe vraagt u een Basis abonnement aan? Klik hier.

Bereikbaarheid

  • telefonisch van maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur
  • per mail van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur

Op vrijdag, weekenden en feestdagen zijn we gesloten.

Contact

Bernhardstraat 25
3281 BC Numansdorp
078-3032863

078-3032863
info@sphw.nl